Popüler kitaplarda %50’ye varan indirim fırsatı!
📖 Yeni çıkan kitaplarda sürpriz fırsatlar seni bekliyor!
Okuma keyfini %50’ye varan indirimle katla!
Çok Satanlar
SARF KILAVUZU ARGE ARAPÇA (Dr. Necmettin ÖZTÜRK)
Din Öğretimi Teknolojisi Ve Materyal Geliştirme (Doç. Dr. Mehmet Korkmaz)
Popüler Kitaplar
Maneviyat Psikolojisi 3 (Mustafa Atak)
Kur’an Işığında Ticaret Dünyası (Şaban Basri Özderya)
Kur’an’dan Bazı Esrâr (Sırlı Ayet ve Dualar) -Metafizik Uzmanı Halil İbrahim Uslu- (Doç. Dr. Ömer Özbek)
Tarihçilerin Gözünden Memlûk Tarihi (Yazar/Ed. Rıdvan Yiğit & İlyas Gökhan)
Türkçeni̇n İki̇nci̇/Yabancı Di̇l Olarak Uzaktan Öğreti̇mi̇ (Prof. Dr. Ali Göçer – Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Moralı
Cehm B. Safvan’ın İtikâdî Görüşleri ve Tesirleri (128/745-746) (Osman ÇAMUR)
Kitap Kategorileri
Son İncelenen Kitaplar
İndirimli Ürünler
4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarında Din Eğitimi (Doç. Dr. Mehmet Korkmaz)
Adem Ve Vücud (Arslan Topakkaya)
Ak Dede’den Masallar (Orhan Tosun)
Allah’ı Bilmek (Prof. Dr. Muhittin Bağçeci)
Altay Türkçesi̇ Ve Hakas Türkçesi̇ Karşılaştırmalı Grameri̇ (Ses Bilgisi, Şekil Bilgisi) (Dr. Fatih Çelik)
En Popüler Kitaplar
Adem Ve Vücud (Arslan Topakkaya)
Kötülük Problemi̇ İtirazlar Ve Cevaplar (Özcan Akdağ)
Din Sosyolojisi Araştırmaları – I (Prof. Dr. Ali Coşkun)
Spor Ve Tasavvuf (Prof. Dr. Ali Çavuşoğlu)
Flüt İçin İkili, Üçlü, Dörtlü ve Piyano Eşlikli Türkü Düzenlemeleri 1 (Yusuf ACEM)
| Barkod | 978-625-5951-25-0 |
| Eser Adı | FLÜT İÇİN İKİLİ, ÜÇLÜ, DÖRTLÜ VE PİYANO EŞLİKLİ TÜRKÜ DÜZENLEMELERİ 1 |
| Eserin Dili | Türkçe |
| Yazar | Yusuf ACEM |
| Kağıt Bilgisi | 80 gr Birinci Hamur |
| Kapak Bilgisi | Tel Spral Karton Kapak |
| Baskı Tarihi | 2025 |
| Baskı Sayısı | 1.Baskı |
| Sayfa Sayısı | 209 |
| Ebat X, Y, Z (mm.) (En, Boy, Derinlik) | 21 x 29,7 |
| ISBN | 978-625-5951-25-0 |
| Etiket Fiyatı (TL.) | 700 tl |
Dijital Çağda Sosyoloji – Mehmet Büküm
İçinde bulunduğumuz 21. yüzyıl, insanlık tarihinin daha önce şahit olmadığı hızda ve derinlikte bir toplumsal dönüşüme sahne oluyor. Editörlüğünü Mehmet Büküm’ün üstlendiği Dijital Çağda Sosyoloji, bu süreci sadece teknolojik bir değişim olarak değil; varoluşumuzu, inançlarımızı, aile yapımızı ve toplumsal ilişkilerimizi yeniden tanımlayan büyük bir kırılma olarak ele alıyor. Kolektif bir akademik çabanın ürünü olan bu eser, dijitalleşmenin hayatımızın farklı katmanlarında bıraktığı izleri sürerek okuyucuya modern dünyayı anlamlandırma noktasında güçlü bir perspektif sunuyor.
Eser, dijitalleşmenin geleneksel dini ve toplumsal yapıları yok etmediği, aksine onları yeni diller ve meşruiyet zeminleri üzerinden dönüştürdüğü tezi üzerine kuruludur. Weber ve Bourdieu gibi kuramsal yaklaşımları; sekülerleşme, dijital gözetim ve hatta "manifest" ya da "melek sayıları" gibi postmodern inanç biçimleriyle harmanlayan çalışma, güncel saha bulgularıyla zenginleştirilmiştir. Dijital çağın belirsizlikleri ve imkânları arasında yön arayan akademisyenler, öğrenciler ve meraklı okurlar için bir yol haritası niteliği taşıyan bu kitap, sosyoloji literatürüne güncel ve kapsamlı bir bakış açısı kazandırıyor.
Sivas Müftüsü İsmail b. Sinan ve Ferâidu Mülteka’l-Ebhur İsimli Eseri | Dr. Muhammed Emin AK
Sivas Müftüsü İsmail b. Sinan ve Ferâidu Mülteka’l-Ebhur İsimli Eseri
Dr. Muhammed Emin AK tarafından kaleme alınan bu çalışma, Osmanlı hukuk düşüncesinin ve Hanefî fıkıh geleneğinin en önemli köşe taşlarından biri olan Mülteka’l-Ebhur üzerine yapılmış çok kıymetli bir şerh çalışmasını gün yüzüne çıkarıyor. Kitap, 17. yüzyılda Sivas Müftülüğü yapmış olan İsmail b. Sinan’ın, İbrahim el-Halebî’nin meşhur eserine yazdığı Ferâidu Mülteka’l-Ebhur isimli şerhini hem tarihî hem de ilmî açıdan derinlemesine analiz ediyor.
Eser, sadece teknik bir fıkıh incelemesi sunmakla kalmıyor; aynı zamanda Osmanlı’nın ilim dünyasına, müderrislik ve müftülük kurumlarının işleyişine dair de önemli ipuçları veriyor. Hanefî mezhebinin temel kaynakları olan Zâhiru’r-Rivâye kitaplarının tarihsel süreçte nasıl özetlendiği ve bu özetlerin (muhtasarların) yüzyıllar sonra nasıl yeniden şerh edilerek güncellendiği, İsmail b. Sinan’ın özgün metodolojisiyle birlikte okuyucuya aktarılıyor.
Akademisyenler, hukuk tarihçileri ve klasik İslam hukukuna ilgi duyanlar için temel bir başvuru kaynağı niteliğinde olan bu kitap; bir dönemin hukuk anlayışını ve eğitim geleneğini anlamak isteyenler için eşsiz bir fırsat sunuyor. Geçmişin fıkıh mirasını modern akademik titizlikle birleştiren bu çalışma, kütüphanenizdeki nadide eserlerden biri olmaya aday.
Mehdi̇li̇k Ve Çağdaş İran Toplumu (Prof. Dr. Ali Coşkun – Dr. Ümit Şami̇z)
| barkod | 978-625-8051-68-1 |
| eser Adı | mehdi̇li̇k Ve Çağdaş İran Toplumu |
| eserin Dili | türkçe |
| yazar | prof. Dr. Ali Coşkun dr. Ümit Şami̇z |
| kağıt Bilgisi | 70 Gr Enso Kitap Kağıdı |
| kapak Bilgisi | karton Kapak |
| baskı Tarihi | 2024 |
| baskı Sayısı | 1.baskı |
| sayfa Sayısı | 253 |
| ebat X, Y, Z (mm.) (en, Boy, Derinlik) | 16x23,5 |
| isbn | 978-625-8051-68-1 |
| etiket Fiyatı (tl.) | 280 Tl |
Kutsalın Bi̇r Tecrübe Bi̇çi̇mi̇ Olarak Sanat (Din-Sanat İlişkisi Üzerine Psikolojik Bir Yaklaşım) (Doç. Dr. Ali Kuşat)
| barkod | 978-625-8051-43-8 |
| eser Adı | kutsalin Bi̇r Tecrübe Bi̇çi̇mi̇ Olarak Sanat (din-sanat İlişkisi Üzerine Psikolojik Bir Yaklaşım) |
| eserin Dili | türkçe |
| yazar | doç. Dr. Ali Kuşat |
| kağıt Bilgisi | 70 Gr Enso |
| kapak Bilgisi | karton Kapak |
| baskı Tarihi | 2023 |
| çıkış Tarihi | 2023 |
| baskı Sayısı | 1.baskı |
| sayfa Sayısı | 224 |
| ebat X, Y, Z (mm.) (en, Boy, Derinlik) | 13,5 X 21 |
| isbn | 978-625-8051-43-8 |
| etiket Fiyatı (tl.) | 100 Tl |
Oryantalizm Ve Oryantalistler (Prof. Dr. Adnan Muhammed Vezzan)
Kampanya
-
Sicilya'da Hadis (H. 212-550) (Doç. Dr. Süleyman Doğanay)
₺240,00Orijinal fiyat: ₺240,00.₺160,00Şu andaki fiyat: ₺160,00. -
The Tense, Aspect, Modality And Mood Systems In Old Turkic, Chaghatai, Old Anatolian Turkish, Uzbek, Modern Standard Turkish And Turkish Dialects Of Cyprus (Gökçe Yükselen Peler)
₺100,00Orijinal fiyat: ₺100,00.₺70,00Şu andaki fiyat: ₺70,00. -
Büyü Din Ve Toplum (Dr. Ümit Harun Akkaya)
₺340,00Orijinal fiyat: ₺340,00.₺210,00Şu andaki fiyat: ₺210,00. -
Tesadüf-i̇ Aci̇be Ve Hi̇kâye-i̇ Gari̇be Yahut Üç Sergüzeşt (Haz. Hilal Akça)
₺60,00Orijinal fiyat: ₺60,00.₺40,00Şu andaki fiyat: ₺40,00.
Fırsatlar
Tefsi̇r Tari̇hi̇ Yazıları (Mustafa Karagöz)
II. Abdülhami̇d Ve Batı – Osmanlı Mücadelesi̇ (Hikmet Şahin)
Kadi̇m Türkten Günümüze (Serdar Çay)









